خانه / اطلاعیه ها / اعلام نتایج آزمون وکالت سال ۹۶

اعلام نتایج آزمون وکالت سال ۹۶

امروز نتایج آزمون وکالت سال ۹۶ اعلام شد و داوطلبانی که تلاش و برنامه ریزی صحیحی انجام داده بودند نتیجه زحمات خود را کسب کردند، به تمامی این عزیزان تبریک و شاد باش می گویم و آرزوی بهروزی و موفقیت در تمام مراحل زندگی را برایشان دارم.

دسته دیگر از شرکت کنندگان در این آزمون، با درصدهای بسیار نزدیک به پذیرفته شدگان موفق با کسب معدل لازم نشدند و در تلاش و تکاپو برای موفقیت در آزمون سال آتی شدند، مطلب حاضر رو خطاب به این دسته از عزیزان نوشتم تا شاید راه میان بری در بین راه حل هایی که در ذهن دارند و تصمیم به اجرای آنها دارند، باشد:

همه ما در زندگی برای به دست آوردن ایده آل هایی در زندگی تلاش کردیم و گاهاً به برخی از آنها دست نیافتیم، ماه ها بعد شاید هم سال ها بعد با تلنگری به خود آمدیم و در عمل دیدیم که دستاوردی کامل تر از آنچه در پی آن بودیم را کسب کردیم بدون آنکه توجهی به آن داشته باشیم.

رسیدن به هدف، ابزار لازم و کافی می خواهد، عده ای از این ابزار بی بهره اند و عده ای هم غرق در آن و ناتوان از استفاده مناسب از داشته ها، اگر به دقت نتایج را بررسی کنیم، هیچ یک موفق به کسب نتیجه لازم از ابزار نشده اند، دسته اول به علت فقدان آن و دسته دوم به علت ازدیاد و ناتوانی در استفاده مناسب.

نسبت به خود چقدر شناخت داریم؟ آیا به روحیات و توان جسمی خود توجه کرده ایم و آیا طبق این عوامل برنامه ریزی کرده ایم؟

تجربه این سالها به من نشان داده افراد موفق شناخت بسیار دقیقی از روحیات و توان جسمی خود دارند و یکی از مولفه های برنامه ریزی مطالعاتی شان همین عامل هست، عواملی مثل تمرکز، ساعات مطالعه، نحوه مطالعه، فواصل مطالعاتی، ترتیب مطالعه و… مسائل مهمی هستند که در این حیطه دخیل هستند.

اما عامل دیگه هدف هست، هدف رو می شه از هر دیدگاهی تعریف کرد و نسبت به تعریف ارائه شده موضع موافق یا مخالف گرفت، اما به نظرم هدف افراد موفق، تعریفی هست که در ذهن خود دارند و ما صرفا در عمل تلاشی را می بینیم که در پی کسب نتیجه ای هستند، خیلی وقتها نیاز نیست هدف خود را بازگو کنید، هدفی رو در ذهن خود تجسم کنید و با توجه به توان خود برای بدست آوردنش تلاش کنید، شاید شما هم مثل من با افرادی برخورد کرده باشید که مدام از بدست آوردن چیزی صحبت می کنند و هیچ اقدامی انجام نمی دن، مثل معروفش هم دو صد گفته چون نیم کردار نیست!

دغدغه مطالعاتی! مهمترین موضوعی که اکثر داوطلبها با آن سر و کار دارن حجم منابع مطالعاتی هست، دسته ای از حجم منابع اصلی گریزان هستن و دسته ای دیگر با اضافه کردن جزوات و کتابهای کمکی به این حجم اضافه می کنن، دسته ای دیگر هم در پی کاهش حجم منابع هستن و… ، مطالعه صحیح ارتباط مستقیم با توانایی فردی داره، تکنیک ها و اسلوبی که به راحتی قابل یادگیری هست، اما در این مجمل بسنده کنم به این مقدار که مهم نیست که چه مقدار کتاب و جزوه و تست خوانده ای، مهم این هست که از این مطالعات چه میزان برداشت کرده ای!

و کلام پایانی هم اینکه برای کسب موفقیت در هر آزمونی، شناخت منابع اصلی و مطالعه دقیق آنها و ایجاد شرایط آزمونی و عادت کردن به آن و همچنین کنترل استرس هنگام آزمون لازم و ضروری هست.

دوستان این متن رو طی ۱۵ دقیقه نوشتم و از مطمئناً از لحاظ رعایت دستور زبان فارسی دارای نواقصی هست، این ایراد را از من بپذیرید! هدفم این بود که به زبانی غیر رسمی و تهی از پیچیدگی و گزافه گویی و … به دوستانی که در این آزمون یا سایر آزمون های حقوقی موفق به کسب نتیجه دلخواه نشدن بگم که هیچ اتفاق خاصی نیفتاده( البته در این مواقع من خدا رو شکر می کنم چون یاد کارهایی می افتم که می شد انجام بدم و ندادم و سعی در انجام به موقع شان می کنم) و نیاز به تلاش بیشتر هست.

هرگونه کپی و استفاده بدون نام یا با نام از این متن بدون لینک یا با لینک و… حلال است و هیچ منع شرعی و قانونی ندارد.

موفق باشید- بهنام تشکری

درباره ی بهنام تشکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.